Zuil 400

Steeds vaker hebben organisaties het over multichannel, crosschannel en omnichannel. Wat betekenen deze begrippen eigenlijk en wat zijn de verschillen tussen deze begrippen?

Multichannel

Multichannel is het bedienen van consumenten via meerdere verkoopkanalen. De consument kan bijvoorbeeld kiezen of hij een product online of in de winkel koopt. Online en de winkel zijn hierbij niet op elkaar afgestemd wat kan leiden tot bijvoorbeeld verschillende prijzen en afzonderlijke klantenservice.

Crosschannel

Crosschannel gaat net wat verder dan multichannel. Hier wordt de consument namelijk via meerdere kanalen met één uniforme manier bediend. Daarnaast kan de consument er ook voor kiezen om artikelen online te bestellen en deze in een fysieke winkel af te halen. Ook de klantenservice is hiervan op de hoogte. Kortom, alle verkoop kanalen lopen georganiseerd ‘door elkaar’

Omnichannel

Bij omnichannel kan de consument kanalen door elkaar gebruiken terwijl de beleving, prijzen, en informatie over het zelfde zijn. Alle kanalen lopen volledig in elkaar over waardoor een volledig transparant proces ontstaat.

Een voorbeeld: De klant kan in de winkel via een informatie zuil d.m.v. een touchscreen het desbetreffende artikel bestellen, betalen en ophalen in de winkel of laten thuisbezorgen.

 

 

                   

Specificaties van de zuil 400 

Deze zuil wordt aan bijvoorbeeld de wand gemonteerd.

De touchscreen van deze zuil heeft een 24 inch Multitouch LCD scherm en is voorzien van de meest recente optische touch technologie en beschikt ook over het meest recente besturingssysteem.

Materiaal: Staal, gepoedercoat

Opties: RVS achterwand 90 cm breed en 70 cm hoog. Achterwand in gewenste (ral) kleur gepoedercoat.

Beveiliging: Deurtje met cilinderslot (incl. 2 sleutels).

 

Hoogte: 50 cm
Breedte: 68 cm
Kleur: Gespoten in elke gewenste (ral) kleur.
Diepte: 12 cm
Contact: Voor prijzen neem contact op via ons contactformulier of stuur een email naar info@touchscreenzuil.com
 
 

Meer informatie over een van onze zuilen? Neem nu vrijblijvend contact op.

Typ a.u.b. de antispam code over

Touchscreenzuil.com

J. Boomsmastraat 12

8565 GH Sondel

Tel 06 51279462 of 0514 851181

Email: info@touchscreenzuil.com